Archidat Bouwformatie  
 
 

De baan: Best Golf

Best Golf beschikt over een 18 holes golfbaan met A-status. De internationaal vermaarde J. Dudok van Heel tekende voor het ontwerp van de baan, terwijl de renovatie van bunkers en surroundings plaatsvond onder directie van de Belgische golfbaanarchitect B. Steensels. Negen prachtige zacht glooiende bosholes en negen minstens zo uitdagende parkholes met mooie waterpartijen maken op iedere golfer zeker indruk. De variëteit en kwaliteit van deze baan zullen u verrassen. Niet voor niets was Best Golf & Country Club in 2006 gastheer van het NK matchplay en organiseerde de NGF in 2004 het Nationaal Open Dames op deze gastvrije Brabantse golfbaan.

Startend op hole 1 treft u een uitdagende boshole, waarna u na het spelen van 4 bosholes het parkachtige gedeelte betreedt. Het parkgedeelte wordt gekenmerkt door diverse bunker- en waterpartijen. Na hole 9 verlaat u de parkholes om verder kennis te maken met onze bosbaan, waarbij hole 13 als één van de mooiste holes van de baan mag worden beschouwd.

U sluit uw ronde af met 4 karakteristieke parkholes (2x par 4, één par 3 en één par 5).

De wedstrijdbaan, par 72, met een lengte van 6079 meter voor heren (back tees) en 5198 meter voor dames (black tees) kan zich scharen onder de beste van Nederland.

Clinic
De Clinic zal plaatsvinden in de buurt van de par 3 course van Best Golf.

Hier vinden we de uitgebreide oefenfaciliteiten. Na een gedegen voorbereiding, onder leiding van golfprofessionals, zullen de clinic spelers een wedstrijd spelen op de par 3 course, die zich kenmerkt door hoogteverschillen, verscheidenheid aan afstanden en een variëteit aan bos- en open holes.

Voor route en baan-informatie:

www.bestgolf.nl

Best Golf
Golflaan 1, 5683 RZ Best
T: +31(0)499 391 443